Astrid Lindgrens Värld

I morse så startade vi i ett regnigt Stockholm för att åka till Vimmerby. När vi kom fram så sken solen lite och det var uppehåll. Våra vänner från Göteborg var med, de har me två barn, två tjejer tre och ett år gamla. Tjejerna var sjukt exalterade att få träffa Pippi Långstrump. Det var helt klart höjdpunkten på dagen. Från och till under dagen har det regnat. Men vi har lyckas få till det bra med lunch inomhus tills det slutat att regna. Jag och Johanna skulle gå in i ett litet hus för att fota Elise och Vilma, då sprang de ut och stängde dörren. Den gick i baklås och vi var inlåsta i en liten skola i miniatyr. Vi skrattade massor då det var flera vuxna som försökte få ut oss där i från.

Vi bor i söta små stugor alldeles utanför parken. Vi har grillat god mat och haft jätte trevligt ikväll. Men när barnen hade somnat och det var dax att sätta sig ner och dricka ett glas vin, så öppnade sig himlen igen. Tråkigt. Så det var bara att gå in var för sig och sova 🙂 men det är mysigt de med.

I morgon så skall vi in på ALV igen. Jag tror att Pippi är viktigast i morgon igen. Barnen höll på att bryta ihop när vi skulle gå i från Villa Villekulla idag.

Det är riktigt mysigt att gå runt där inne, bland alla små hus och byggnader. I morgon så skall vi starta med en Pannkaks buffé hos Pippi! Då får man glada barn! Hoppas att det är uppehåll!!

Publicerat på maj 27, 2011, i helg, Lillebror, resor, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: