En slank hon ner i diket!

oj vilken lång dag. Igår så var jag och Elvira på Snaps och drack vin. När man dricker så sällan som jag gör så behövs det inte mycket.
Vi drack 4 glas var, sen så blev Elvira suddig i ansiktet. När jag åkte den långa vägen hem från slussen, till Gustavsberg så blev jag illamående. När man är extremt åksjuk, så blir det inte bättre av vinet. Så jag fick gå av vid Coop och gå hela vägen hem. Klockan var 01 och jag hade inget batteri på mobilen.  Så det var bara att knata på, för att inte Freddan skulle bli orolig. För jag hade ju sagt att jag skulle vara framme en viss tid. Idag har jag inte mått bra alls. Huvudvärk och illamående. Men mest så är jag väldigt väldigt trött. Fredrik är på Grönan ikväll med Jobbet.

Det skall bli skönt när barnen somnat och jag kan lägga mig på soffan och vila. Jag är så hungrig och sugen på allt! Det är de jobbigaste. Än så länge har jag inte överstigit dagens kalloripott. Men hade jag haft chips eller nått hemma, så hade de varit jobbigt. Nu vill jag bara äta allt vi har. Men kvällen är lång. Jag har laddat med kesella. >Det får bli mitt snack för ikväll.

Publicerat på maj 19, 2011, i Lisen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: