Dop & Kalas

Idag fyller min älskade Trollunge TVÅ år! Det har varit så mycket nu de sista, så det har inte funnits en sekund över för bloggen. Varje kväll Har jag slocknat på soffan. Det är mycke nytt nu. Bl.a. Att Julius slutat att äta på nätterna. Nu så vaknar han Max en gång och dricker ett par klunkar vatten bara. Sedan så somnar han igen, med nappen. Jätte härligt. Han är så duktig.

Igår döptes Julius. Han heter Julius, Carl, Fredrik, Valentin. Det bar ett jättefint dop. Julius Gudmor, Jessica sjöng Teddybjörnen Fredriksson. Det var de finaste jag kunde tänka mig att ha. Tack Jessica!! Du är underbar. Jag börjar nästan gråta så fort jag tänker på det.

Vid dopkaffet efteråt (som min kära svärmor hade fixat så fint, med massa vackra bakverk och kakor mm.) så passade vi på att fira Elise. Det var så mycket paket att han blev helt slut. Tack snälla för alla fina saker till barnen. De fick så mycket fint!

I ett par dagar nu så har min familj varit hos oss och hälsat på. Så himla trevligt! Önskar att vi kunde ses oftare. Men vi skall till dem om två veckor iaf. Mysigt!! Först Astrid Lindgrens Värld, sen så åker vi till GBG.

Just de, Freddan fyllde år i Torsdags med. (ni förstår kanske att det har varit lite mycket nu) Vi var i hästhagen och grillade. Fredrik fick en grill med sig hem. En Jättefin grill.
Jag skall lägga upp bilder från alla event snarast. Tack alla inblandade för att ni var med och gjorde våra dagar så fina! Puss!!

Publicerat på maj 15, 2011, i Högtider, helg, Lisen, nya saker, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: