Dag 13?

Missat ett par dagar av detta. Jag är fortfarande på min diet. Har dock bytt ut nått mål då och då mot sallad och protein. Inte varje dag, men ibland. En primör sallad på Villa källhagen, en bit fisk med broccoli och ärtor i hästhagen och en kycklingfilé med broccoli och morot i går. Jag är noga med att hålla nere kalorier. Äter mellan 800- Max 1000 om dagen. Så jag har ett underskott på ca 1000 kalorier om dagen om jag äter så. Sedan så tränar jag ju en hel del. Så det blir ca 200-600 kalorier mertapp om dagen.

Jag träffade en PT (personlig tränare) i förrgår. Vi gick igenom mina mål och förutsättningar ordentligt. Så nu till på måndag så skall han sätta ihop ett bra gym pass till mig. För jag behöver kombinera konditionsträning med styrketräning, för att nå min målvikt snabbast möjligast. Jag vet att muskler väger mer än fett, men de kräver över mer energi. Så det är viktigt att skapa en balans.

Johan, som han hette berättade att man måste sköta kosten till 90% dvs att om jag äter sallad och protein och nyttiga mellanmål, så får jag ”fuska” 3ggr/veckan för att hålla/tappa vikt.
När man äter som jag, så känns tre gånger väldigt generöst. Men så tänker man hur ofta det faktiskt blir. 1 snabbmats lunch. Lite godis och en efterrätt. Så är de över sen. Och detta är på en hel vecka. Det är ju risk att sådant händer allt för ofta. Men jag skall börja med planering. Spara mina godsaker till helgen eller till de gånger som jag vet att jag behöver det under veckan.

Jag skall väga mig i morgon på gymmet. Det skall bli spännande att se hur många kilon det är nu på två veckor.

Hunger 3/5
Sug 5/5

Publicerat på maj 6, 2011, i Lisen, träning, Viktnedgång. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: