Bakar tårta, forts…

Nu är tårtan färdig! Det är 3dl vispgrädde (hårt vispad) 3msk svensk flaggpunsch. Och 3 äggulor.
Fördela mellan bottnarna.

Dax för frosting!!
Smällt 70g margarin i en kastrull.
Ta av från plattan och blanda i 4dl florsocker 7msk kakao och 3msk grädde.
Vispa 2 äggvitor till hårt skum och vänd i smeten. Droppa i några droppar matolja. Bered över tårtan och sätt på några små gula kycklingar. Ställ kallt (gärna till nästa dag)

20110416-182502.jpg

Publicerat på april 16, 2011, i helg, Recept. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: