06:00 dax att vakna.

Jaha, då var vi vakna allihopa. Freddan åkte till jobbet och barnen skall ha frukost. Elise blev jätte ledsen när Fredrik skulle åka. ”-inte jobbet pappa” nu sitter hon och dricker Nyponsoppa och tittar på Trassel.

Åh va trött jag blir!!!!! Hon kommer och vill att jag skall sitta och titta med henne och kramas. Då sätter jag mig i min nytvättade OnePiece. I en massa Nyponsoppa!!!!! Då har hon hällt ut allt i datorstolen. Kul. Nu måste jag tvätta den igen. Den kommer inte torka innan vi skall åka. Jag som hade packat ner allt annat och skickat med Fredrik. Hur skall jag hinna allt idag?! Om ni undrar varför jag hinner blogga om jag inte hinner göra allt annat, så beror det på att jag bloggar från mobilen när jag matar Julius.

Att göra:
*Packa de sista av mina saker
*Blöjor till Elise, och skötlappar
*Städa huset

*Köp BabySemp 1
*Klä på alla i sköna resekläder och åk till Hästhagen 

Till sist, STORT GRATTIS TILL JUNIOR SOM FYLLER TVÅ ÅR IDAG!!

Publicerat på april 15, 2011, i BUS!, Lillebror, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Gumman då, inte lätt att vara mamma alla dagar =(
    Men du är en fantastisk mamma, glöm inte det! Hade ni bott närmre så hade jag gärna passat dina troll så du får mysa lite för sig själv! =)

    Så himla typiskt att behöva tvätta om det man skall ha… Grrr! Jag tar inte på varken mig eller Adrian det vi skall ha förrän precis när vi skall gå ut till bilen, jag är ju lika duktig som honom på att grisa ner mig.. 😉

    Jobbit när trollet inte sover utan bara vill äta, tror inte jag har en superlösning på det, det enda tipset är att mata precis innan du lägger dig (vilket du gör) och sedan försöka skjuta på den kanske 10 minuter varje gång… Förhoppningsvis kan han lära sig att sova på natten snart!

    Kraaaaaam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: