Packat & klart

I morgon bär det av mot Göteborg. Junior fyller två år i morgon och mamma fyller år på lördag. Vi kommer att åka när Fredrik slutat. Han slutar 14:00 då får han åka hem till sina föräldrar och möta upp oss. För vi måste lämna tillbaka deras bil innan vi åker. Så innan dess måste jag packa mina saker (packade till barnen idag) och så skall jag städa. För de är värdelöst att komma hem till ett stökigt hus. Jag får inte glömma att packa lite mutor till Elise. Hon får inte sova i morgon. Hon kan få sova i bilen. För hon kommer ändå att vara trött och seg när vi kommer fram vid 21 tiden.

Nu får vi se hur det går med sömnen i natt. Elise somnade på ca 20-25minuter ikväll. De var skönt. Freddan satt vid datorn och jag skrev alla kuvert till dop/inbjudan. De ska iväg i morgon!! Så jag kan släppa de sen. Skön tanke.

Jag lyssnar på Filip & Fredriks podcast. Den är så bra!! Finns massor av avsnitt me, så jag har många timmar kvar. De är väldigt snabba och roliga i sitt sätt att prata. Det är roligt. Så ni med Iphone, ladda ner den gratis på ITunes.

Publicerat på april 14, 2011, i Lisen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: