Kaos!!

Var på SÖS idag. Fyra läkare kände på Julius prick i pannan. De sa att när han är 16 får han bestämma själv om han vill ta bort den. ÄR DET ETT SKÄMT ELLER?! tyckte de att han skulle gå med en finne i pannan i 16 år?!? De sa att de var tvungna att söva honom om de skulle ta bort den. När jag ifrågasatte det så sa de att han måste ju ligga still och inte få ont. De är en bebis, inte en brottare!! Hur svårt är det att få en bebis att ligga still?! Jag åkte till Apoteket och köpte Emla, klorexidin och steril sårtejp. Jag tvättade ordentligt och bedövade. Sen efter 25 minuter så tvättade jag igen med sprit. Stack ett litet litet hål och tryckte försiktigt, med två klorexidindoppade topps. Det var massa fett där i. Sen så tvättade jag och tejpade. Det ser jättefint ut! Skulle han verkligen gå med det i 16 år!? Låter ju helt knäppt!!

Jag pratade med dagis idag, om Elise sovtider. De var tydligen helt omöjligt att inte sova där. Så vi kom överens omatt hon får sova 30 minuter, MAX 45 minuter.

Efter dagis var det ICA maxi som var ett måste för att handla middag och kuvert till dopinbjudan som fortfarande inte (ångest) kommit iväg. Där sprang Elise iväg och hämtade varor hela tiden. Låg och skrek och Tillslut gömde sig. Panik!! Total punka!! jag fick bära henne, sparkandes och skrikandes. Alla tittade. Förstår inte vad de beteendet kommer ifrån. Hon brukar inte vara så när man handlar.
Nu sitter hon i soffan och ser på film, jag har matat Julius, nu ska jag laga mat.

20110414-180141.jpg

20110414-180232.jpg

20110414-180304.jpg

20110414-180335.jpg

Publicerat på april 14, 2011, i Elise på dagis, Lillebror, Lisen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: