Hur fan gör folk?!

Jag behöver en barnflicka. Någon som kan ta hand om Julius i 1-2h medan jag lägger Elise, de kvällar som jag är ensam med barnen. För situationen är ohållbar, som den ser ut nu. Det är värdelöst att mina föräldrar bor så långt bort. Annars kunde de komna hit och hjälpa mig med barnen vid läggning. jag önskar så att Fredrik inte jobbade så sena kvällar. I ett halvår jobbade han 7-16 måndag-fredag. De var fantastiskt att ha rutin på tiderna.

Är det någon annan än jag som har en liknande situation?! Som kan dela med sig lite tips, eller är det helt enkelt bara jag som är en värdelös mamma?!

Publicerat på april 13, 2011, i Lisen. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Har absolut ingen egen erfarenhet av detta men förstår att det är jättejobbigt. Kan ni inte lägga er alla tre i sängen vid läggdags? kolla familjeliv! klart att det måste finnas föräldrar som har samma situation.

  2. Sluta sova på dagis? När vi slutade med det somnade Vidar på tre röda. Jag hara bara nattat två gånger ensam sen E kom, men då ammade jag E när jag lästre för V. Men sen bygger ju allt på att de somnar direkt. Om hon är för liten än för att orka en hel dag kan de kanske väcka henne efter 45 min på dagis? Men jag förstår dig, om M är 15 min sen hem från jobbet så möts av en icke glad fru. Det är skitjobbigt att vara själv på kvällen 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: