Dåligt med uppdatering idag

Dålig uppdatering idag. Vaknade vid halv sex av att Elise ville gå upp. Så det var bara till att gå upp och ge barnen frukost och klä på dem.
Vi var ju klara väldigt tidigt då, så vi fick gå ut och leka en stund innan vi åkte till dagis. Väl där så fick hon ett varmt mottagande av ett av barnen där, så hon blev glad, och ville för en gång skull gå in på gården och leka med barnen.

Sedan så åkte jag och Julius ner till centrum och mötte mamma gänget. Det var dax för promenad och fika. Vi gick på bra idag och efter en 50 minuter så var det dax för Fika/lunch och lite skitsnack 🙂 Det är en väldigt bra grupp. Roliga och lättsamma tjejer.

De hade halva reapriset på Lindex idag. Så Elise fick en Lilla My klänning, ett Hello Kitty nattlinne och långa trosor. Jag fick ingenting.  Jag köpte även ett par nya överdragsbyxor till Trollungen. Hennes var så tajta. Det fick bli ett par svarta.

När jag kom och hämtade ELise på dagis, så var de lika trist som vanligt. Varje dag så turas de tre pedagogerna om att tal om hur Elise Puttar eller river barnen. VARJE DAG. Ja, vi vet de nu. Vi kan inte göra mer än att prata om det med henne. Men hon vet att man inte får göra de, hon säger de själv. Det är ju deras jobb att se till att hon inte gör det och ta reda på varför när det väl händer. Nu när man frågar henne om det var roligt på dagis, eller vad de gjort, så får man alltid samma svar. ”-inte putta kompis” Hon får säkert höra de hela dagarna. Men de blir inte bättre av att de säger till oss de varje dag i över en månad. Vad vill de att vi skall göra!? Ha henne hemma då eller?

Ikväll har vi grillat!! Vi grillade Pepparbiff och åt med pommes, chilibea. och smörstekt halloumi. Man får ju äta sånt nu när man tränar. Eller jaha, man kanske måste gå dit med, inte bara ha kortet i plånboken 🙂

I morgon så skall jag på Spinning och core. De skall bli roligt. Och svettigt!!

Publicerat på april 12, 2011, i Elise på dagis, Lillebror, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Passade också på att haffa åt mig lite kläder till freja på lindex rean idag. En t-shirt och ett par tights. köpta också svarta överdragsbyxor till freja på lindex. köpte 92 först för at hon ska kunna ha dom till dagisstarten men hon drunknade ju i dom. fick byte till strl 80 istället. svårt med storlekar på ytterkläder ju.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: