nionde april

Vi låter ju inte Elise sova på dagarna, då det inte är dagis. Det blir lite lättare på kvällarna (med betoning på LITE) men dagarna blir griniga framåt eftermiddagen. Men vi känner att vi kan inte spendera 2 timmar/dygn bara att försöka få henne i säng. Vi får testa detta ett tag nu, så får vi utvärdera sen.

Jag har fått väldigt ont i halsen. När jag var hos massören igår, så masserade hon ganska hårt på en muskel i halsen. Så jag vet inte om det är därför jag har ont, eller om jag skall bli sjuk nu. Urs. Jag har inget tålamod alls när jag är ensam med båda barnen. Jag blir så väldigt stressad. Elise är på Julius väldigt mycket. får knappt mata honom. Så hon märker nog med att vi varit mycke ensamma, jag och barnen. Men de blir ju så när hon är ledig några dagar från dagis och så kaffar de med att Fredrik jobbar sent. Ibland så tycker jag att de känns som att vi är mycket, alla fyra hemma. Det är ju så med rullande schema .

Mamma sa idag att hon troligen kommer upp i påskhelgen. De hade ju varit himla mysigt.  Synd att inte pappa kan åka med, men han jobbar ju. Hade varit så kul att ha dem båda här. Pappa kommer ju på dopet och Elise födelsedag iaf. Det är bara en månad kvar nu :S Hoppas inbjudningskorten kommer på måndag. Så att jag kan få iväg dem nu.

Nu skall jag koka mig lite chai-te och äta en bit 70% apelsin choklad (okej, högst 3 bitar)

Publicerat på april 9, 2011, i Elise på dagis, Lillebror, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: