Mamma-träff

Idag har jag och Julius varit på Mamma-träff i Orminge. Det var en kanon grupp!! Kul. Som omföderska, så är det ju inte rktigt sammasom första gången, utan BVC förmedlar bara en kontakt och träffas en gång. Sedan är det upp till gruppen att ta insiativ att träffas igen. Vi klickade nog bra allihopa, så vi hr bestämt ett nytt datum, då vi skall ses och promenera.

När jag hämtade Elise å dagis idag, så hade hon skrapat upp ögonbrynet och näsan ganska rejält. Personalen visste inte vad som hänt. Käns lite sådär när man kommer och hämtar och så har de inte någon information alls om varför mitt barn har blod i ansiktet. Högst otroligt att hon inte sagt något alls när hon slagit sig.

Freddan är på möte och middag ikväll, så jag tampades med läggningen ikväll igen. Dock  med mycket bättre resultat än gårdagen. I morgon blir det jobbigt, då vi inte har bil, ja och barnen. Utan vi får ta bussen till och ifrån dagis. det blir till att gå upp väldigt tidigt. Det är tre olika bussar till dagis. Elise hinner tröttna ganska rejält. Sen så blir de öppna förskolan i Orminge och lite slötid i Sickla eller Forum, för det blir för långt att åka hem och tillbaka. Jag gillar inte att vara på stora ytor med massa folk med lillen, men är det  mer än vad jag kallar lite folk där, så blir det att promenera en väldigt lång promenad istället. 🙂

Publicerat på mars 30, 2011, i Elise på dagis, Lillebror, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: