Dagen är slut

Det var så mysigt i hästhagen idag. Elise syssling, som hon inte träffat på länge, var där. Hon är två och ett halvt. De var lite tjafs först, innan de båda visat sina gränser. Men sen så satt de och höll varandra i handen och såg på film. Sötisar!

Jag ångrar så att jag inte tog kort på all den fantastiska maten, som mina svärföräldrar hade stått i timmar och förberett. Det var bättre än den bästa hotell-frukost. Och anpassat till oss lite defekta gluten/laktos människor. 🙂 det var paj, omelett, pannkakor, revbensspjäll, bacon, potatis, frukt, bär, smothie, juice och dadlar. Och en massa massa mer gott. Det bjöds på Bloody Mary till fördrink. Men det är inget för mig. Det var så fint när det stod uppdukat. Men jag var så fokuserad på att jag skulle äta innan Julius skulle matas, att jag glömde fota.

Mysigt att välja Brunch istället för att ha en middag, när man fyller år. Väldigt uppskattat. Alla verkade väldigt nöjda.

Vi hade köpt en vacker, stor glaskupa som man har ett stort tjockt ljus i. De köpte vi på Best of Brands. Super fin! Svärmor blev så glad. Elise var helt slut när vi åkte hem. Hon somnade i bilen. Det var vid 20 tiden. Nu får vi hoppas att hon fortsätter sova hela natten.

Stort grattis på din födelsedag, Fina Catharina! ❤

Publicerat på mars 20, 2011, i helg, Lillebror, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: