Nya sängen

Just nu ligger Elise och skall somna i sin nya fina ”stor-tjejs-säng” vi hoppas att detta ska vara ett steg i rätt riktning i hennes anti-sov-kampanj som hon just nu driver. Nu kan man komma in och lägga sig hos henne om hon blir ledsen på natten. Det skall bli väldigt mysigt. För alla inblandade parter. 🙂 Vi får se hur det går i natt. Så berättar jag i morgon. Nu skall jag sitta här i soffan och lukta på min fina bebis. Btw, det går bra att äta efter Viktväktarna. Det tar ju alltid några dagar att komma in i de, så att det inte blir poäng kvar när dagen är över. För med de nya systemet ”PRO-points” så får man inte spara poäng som förr. Utan man har en bonus-pott som man får använda under veckan. Och all frukt är ”gratis” 🙂 så man behöver aldrig vara hungrig som
Viktväktare. Det är tjusningen. I morgon måste vi handla lite. I morgon skulle det vara gott med pasta med sparris och parmesan. Mmmm… Kommentera gärna om nu vill ha recept.

<3Stort tack till Christer och Catharina, ni är underbara<3

Publicerat på mars 15, 2011, i Lillebror, Lisen, nya saker, Recept, trollungen, Viktnedgång. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: