Jag klarade det!

I morse var första gången som jag skulle lämna på dagis sedan förlossningen. Det var stressigt. Upp och mata Julius. Ge Elise frukost och klä på henne kläder. Klä på Julius och äta lite själv. Sen på med yttekläder på Julius och sen på Elise. Sen så var nycklarna och mobilen borta. Så det var lite panik en sväng. Men sen så hittade jag allt och då springer Elise ut och iväg. Så då fick jag jaga efter henne. Sen gå med båda barnen till bilen. Elise trodde att vi skulle hämta John. Så när jag sa att vi skulle till dagis, blev hon väldigt besviken. Hon var ledsen när jag lämnade. Men de går ju över väldigt snabbt.

Sen så var jag och Julius på BVC. Han är 52,5 cm lång nu och vägde 3490g. Idag skall jag träffa Elvira på dagis. Vi skall ta en promenad med barnen. Mysigt. Aaaaaaaj!!! Jag har fortfarande mycket eftervärkar. De gör sjukt ont! Hur länge ska de hålla på?

Kul att så många är med och tävlar. Synd att inte alla kan vinna. Men jag kommer ha fler tävlingar snart. Jag lovar. De skulle vara lite roligare att blogga om fler kommenterade. Det är väldigt dåligt med kommentarer faktiskt.

Elise och Fredrik åt mellis på altanen igår. De kommer bli så mysigt till sommaren med nya fina möbler. Nu är de väldigt tomt där.

Publicerat på mars 15, 2011, i Elise på dagis, Lillebror, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. mormor Madeleine

    vad skall ni ha för möbler, har ni redan beställt. vad mysigt Elise verkar ha i solen. Kram Mamma

  2. Va fint du och Julius matchar:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: