En dag i dimma.

I natt sov Elise hos sin Farmor och Farfar. I morse åkte Fredrik och hämtade henne, för att åka till tandläkaren. Tanden ser bättre ut nu, den har kommit ner lite. Skönt. Sen lämnade han Elise på dagis. Jag och Julius har sovit nästan hela dagen. Bara matat honom var tredje timma och sen så var vi vakna i 2h och myste i soffan. Jag behövd nog den sömnen.

Nu är Fredrik på väg att hämta Elise. Jag saknar henne!! Jag ska mata klart Julius, sen ska jag och han ner till Mölnvik och handla.

Så detta är nytt… Idag har jag börjat Viktväktarna igen. Jag är super taggad!! Jag har ju klarat det en gång innan. (jag gick ner mina 18 graviditetskilo från Elise, plus 14 till. Sp jag vägde 14kg mindre när jag BLEV gravid med Julius) så nu är det bara till att göra det igen. Jag vill gå ner 15kg. Då är jag supernöjd sen. Jag gillar Viktväktarna, för det är mer en sund livsstil mer än en bantningskur. Jag tror inte på pulver eller LCHF eller annat. Kroppen mår inte bra av de i längden. Som LCHF tex, visst, man blir smal av att dricka vispgrädde och äta massor av fett. Men hur bra mår kroppen? Vad händer med ditt kolesterol i längden? Med Viktväktarna så kan man äta allt, i rätt mängd. Det är ett sätt att leva på, du behöver inte tacka nej till saker.

Följ med på min viktminsknings-resa. Nu börjar den!!

Publicerat på mars 14, 2011, i Lisen, Viktnedgång. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: