Tröttmössa

Jag somnade på soffan igår igen. Jag sover inte så många timmar på natten, sen går så går jag upp tidigt. Är vaken hela dagen och försöker hinna med att räcka till för två barn. Detta resulterar i att jag är en riktig Tröttmössa på kvällen.
Vi var och vägde Julius igår. Han hade bara gott upp 10g på fyra dagar. Så bu blir de lite mer ersättning till varje mål. Får se på måndag igen vad han väger. Känns jobbigt att han har 250g kvar till sin födelsevikt. Det känns så långt bort just nu. Men vi kämpar på. Nu har vi ett nytt system. Så vi får se om de funkar bättre. Han är så liten. Elise kunde aldrig ha st 50. St 50 är för stort på denna lilla spillevink. Men vi tror att han har växt några centimeter iallafall. Han ser lång ut

Efter som att gårdagens promenad ner till centrum, för att köpa blöjor till Elise, resulterade i nervsammanbrott. Då Elise sprang ifrån mig hela tiden. Gnällde och ropade ”bääära mig mamma!! Åka vagnen mamma” så bestämde vi oss för att köpa en syskonvagn. Vi har hittat en vi vill ha. Så i morgon när vi varit och vägt skrutten och lämnat Elise, så skall vi åka in till stan och känna lite på vagnen. Just nu har de ett bra pris ett erbjudande på internet, då man får bebis insatsen på köpet. (995kr) så jag vill känna lite på den först och vill vi ha den så beställer vi den från nätet. Det är en jätte smart vagn, där du kan vända sittdelarna individuellt. Så att ena barnet kan åka fram och andra bak. Den är bara 11cm bredare än brio sing, som vi har nu.

Så nu skall jag lägga ut den till salu. Liggdelen är endast använd i 4,5 månader. Chassit och sittdelen är använd i ca 2-3 månader Max, då vi fick en helt ny från 2010 när vår vagn krossades på flyget. Så den är tokfräsch. Och vi tänkte sälja den för 3200kr. Någon som är intresserad?

Nu skall jag gå upp och mysa med min Elise, för nu har Julius somnat om.

Publicerat på mars 6, 2011, i Lillebror, nya saker, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: