uppdatering

Igår efter att Julius legat i sitt solarium i 13 timmar, så visade de nya proverna att hemaglobinet börjat vandra ut och gulheten gått ner. Så vi fick åka hem. Det var en riktig lättnad. Hemma väntade min mamma, hon blev så glad 🙂
Det var Elise första dag på dagis igen, efter en månads uppehåll. Fröknarna var lite skeptiska till hur det skulle gå, men vi visste att  det skulle gå fint. Fredrik lämnade henne där, och hon bara vinkade och sa Hej då pappa! Sen gick hon in och lekte med sina kompisar. När han hämtade henne så sa hon till dagis att hon skulle komma tillbaka ”[i månn]” Skönt när det var så lätt.

Båda barnen sov bra i natt. Elise vaknade någon gång och var lite orolig och lilla Julius fick var var tredje timma, på klockan. Det var så mysigt, för han var vaken mellan 19,30-22,20 igår. jätte pigg och glad hela tiden. Sen så låg han och sov på mitt bröst resten av kvällen, när jag och Fredrik kollade på film.

Idag skall Fredrik in till stan och shoppa med sina föräldrar. Mysigt. Jag mamma och Julius skall promenera lite och sedan skall vi hämta Elise på dagis för att åka tillbaka till sjukhuset på uppföljning av gulhet och vikt. Nu piper han lite. Dax att byta blöja. Sen blir det en härlig grötfrukost med min mamma. (nu startar vikt minskningen lite mjukt. Fortfarande inte viktväktare helt, men de kommer. troligen nästa vecka)

Publicerat på mars 1, 2011, i Elise på dagis, Lillebror, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: