Blir inte alltid som man tänkt sig

I morse var vi tillbaka på BB, för ett återbesök. Han hade inte vändt i vikt, utan gått ner lite. Så nu väger han 2885g den lille skrutten. Han var även gul, så de blippade honom, och tog ett blodprov, för säkerhetsskull. Men de trodde inte att de skulle skilja så mycket från blipp-maskinens siffror. Men sen ringde dem och sa att vi skulle komma tillbaka. Så nu är Julius inlagd på SÖS. Jag är med honom här, ligger och tittar på honom när han ligger i sitt lilla solarium. Han har gulsot och kommer till att börja med, ligga minst 12h i sitt solarium. Sen så skall vi ta nya prover. Sen får vi nya riktlinjer då. Nu är det matdax för Julius. Han äter ur liten kopp nu. Ersättning varannan gång 40ml och utpumpad mjölk varannan gång 40ml. För han måste vara riktigt proppmätt när han skall sola. Jag hoppas på att han skall pigga på sig lite efter detta, den lilla tröttmössan. För han orkar inte äta ordentligt. Så här ser han ut när han koppmatas och sen när han solar.

Publicerat på februari 27, 2011, i Lillebror, Lisen. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Lilla korven!! Så söt, och äntligen en bild med det små ögonen öppna! Hoppas värdet gått ner om 12h timmar. Leo fick också sola, det ser så söta ut när det ligger i det där lilla solariet.. Kram på er!

  • Det är så jobbigt när allt är så rörigt med Elise och all turbulens som vart nu. Speciellt med mina amnings/förlossnings hormoner. Börjar grina så fort jag tänker på Elise. Vill sitta och kramas med henne! Längtar så efter att komma in i ett familjelugn hemma. Hur länge solade Leo? Kram

 2. Hoppas han kryar på sig snart! Vi tänker på er! Kram från oss

 3. Vilken söt liten kille ni har fått<3
  Hoppas att han lägger på sig.
  Håller tummarna för att ni snart är hemma friska o krya.
  Kram

 4. Heej.
  ´GRAtTIS till lilla Julius. Sööt. Hehe han såg så där glad ut på sista bilden haha ;D söötisen!!
  Hoppas han blir bra snart!!
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: