Vet ingen bra överskrift

Idag har varit en ganska bra dag. Mamma gick upp med Elise när hon vaknade, så att jag fick sova en stund till. Efter frukosten så tog vi en väldigt långsam och försiktig promenad ner till centrum, i det vackra vädret. Helt fantastiskt ljus ute nu. Mamma köpte jätte fina nya gardiner till vårt kök. Gröna snygga kappor. Så de vita panelgardinerna fick vandra upp till sovrummet. Det blev riktigt bra!! Vi köpte även ingredienser till Kanelbullar. Så jag, mamma och Elise bakade helt fantastiskt goda bullar! Blev jätte saftiga och fina. Elise var jätte duktig på att kavla och rulla.

Jag är väldigt trött i mitt ryggslut. Jag orkar inte bära Elise mer. Det gör fruktansvärt ont. Jobbig när jag måste lyfta ur henne ur sin säng. Jag har en vecka kvar nu tills bebisen kommer. Jag hoppas att det inte blir värre. De sa att jag skulle läggas in om det blev värre. Jag vill verkligen hålla ut till den 24. Eftersom att jag har så ont så hoppas jag verkligen inte att jag helt plötsligt märker att vattnet går och bebisen försöker ta sig ut innan jag hinner in. Lite blandade ångest känslor. Får lite panik när jag tänker på att jag kommer att vara förlamad från bröstet och nedåt. Urs, pest eller kolera. Folk som säger att kejsarsnitt är den lätta vägen, vet inte vad de snackar om. För obehagligt är det, ont gör det och smärtan efter är hemsk och lång. Men jag får min bebis.

Jag vet inte om jag hunnit förstå de bara. Det har gått så snabbt. Jag hinner inte med. Är det vanligt att känna såhär med andra barnet?

Publicerat på februari 17, 2011, i graviditet 2, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: