Min mamma är här!

Vi börjar från Alla hjärtans dag… Jag och Fredrik lämnade som sagt var Elise hos sin Farmor och Farfar. Sedan så åkte vi till Heron för att se Green Hornet, 3D.
Den var två timmar lång, så jag satt (stutsade runt på min plats) i en timma, sedan så gick jag till sidan av salongen och stod upp. Betydligt skönare! Filmen var underhållande på sina ställen, men för mycket trams. ville ha mer Action! Så den får 2 av 5 av mig. Sedan åkte vi hem och sov. Fredriks butik har börjat öppna 8 istället för 9 nu på månarna, så det är viktigt att han inte försover sig då. Så det får bli att lägga sig i tid när han skall upp tidigt (vilket jag tycker att jag gör, då jag somnar på soffan varje kväll innan klockan 22)

Cattis kom och lämnade Elise till mig lite efter 11 igår. Då åt vi lunch, jag och Elise. Sedan så bakade vi småkakor. Det är så svårt!! De krävs verkligen övning! Jag har ju ingen matberedare heller, så det är elvisp och  för hand som gäller. Skall önska mig en kitchen aid då! Det är min dröm. 

När Fredrik kom hem så åkte jag iväg och hämtade min mamma vid tåget. Det är så roligt att ha henne här! Hon hade ju inte sett vårt nya hus heller. Så det var roligt att få visa upp. Sedan så längtade hon ju galet mycket efter min lilla prinsessa med såklart 🙂 Vi fick massa saker till hemmet, Ljus, ljusstakar, örngott, 6 olika sorters blommor, ett plätt-gärn, servetter mm… Elise fick en bok som handlar om att flytta, en cd skiva med ABC dans. och Pippis häst 🙂 Tack Mamma! Elise blev så glad när mamma kom, och röjde runt totalt fram tills hon slocknade klockan 21. mycket senare än vanligt 🙂

Idag skall vi åka till Gustavsbergsbadet och bada. Elise har bestämt det. Hon har sett till så att mamma hade badkläder med sig. och så har Elise bestämt att vi skall ha fika med oss dit. Basängen där är så varm och skön! Det är så skönt för mig att bada nu såhär på slutet, för i vattnet så kan man röra sig så bra, och det mjukar verkligen upp. Det är bara ÅTTA dagar kvar nu! Börjar bli väldigt nervös!!!

Idag så skall vi

 

 

 

Publicerat på februari 16, 2011, i graviditet 2, Lisen, nya saker, trollungen, utflykt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: