Värkar och badhus

Igår fick jag knapra alvedon för att kunna sova. Hade så fruktansvärt ont. Idag var det ganska bra på morgonen, så Jag och Elise var på Gustavsbergs badhus igen. Denna gången med lilla Molly och hennes mamma. Tjejerna röjde runt och simmade för full fart. Vi åt lite lunch, sedan begav vi oss hemåt. Elise somnade som en stock och jag skall väcka henne nu. Sen så måste jag börja göra mig i ordning, för ikväll så skall jag till Teatergrillen och sedan på ”Leva Livet” tillsammans med min kära svärmor och mina fina svägerskor. Tjejkväll. Jag skall ladda med alvedon och BB väskan, packade jag faktiskt någorlunda igår. Med de viktigaste, typ Trosor, en morgonrock och lite mjuka brallor iaf.Och något litet, samt overall till Bebis. Så att om det skulle hända något, så behöver inte Fredrik springa runt och leta efter saker, utan då står den klar innanför dörren. Jag tänker inte åka runt med din i bilen iaf 🙂 Men det kan vara skönt att den är färdig. Den så är bebis bilstolen hemma hos Fredriks föräldrar, den skall med snart in i baksätet. De kommer Elise tycka är roligt! Då kan ju hennes docka åka där så länge. Shit vad mycket sammandragningar jag har!!! Ibland gör det så ont att jag får svårt att andas. Magen blir som en kanonkula och det trycker verkligen på nedåt.

Inatt drömde jag om Bebisen för första gången. Jag drömde att Fredrik var på Jobbet och jag födde hemma. Jag vet inte riktigt var Elise var just då. Men det var  en liten Pojke. men Elise väckte mig och pussade massor på mig innan vi hunnit komma in till BB och väga och mäta. Men det var en ganska så liten skrutt  ialla fall 🙂 Med mycket hår på huvudet. inte lika mörkt som Elise hade, men ungefär som hon har nu. Haha,  De var ett mysigt uppvaknande. -Bakna -Bakna! och så massa långa pussar 🙂 Lilla sötis. Nu skall hon ”Bakna”

Publicerat på februari 3, 2011, i BUS!, graviditet 2, Lisen, Lisen och Elise på vift, trollungen. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Jag tror det är en kille!! 🙂 hoppas förvärkarna släppte någorlunda så ni fick en trevlig kväll! Hörs på måndag!!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: