Projekt vägg slutfört!

Känns som att jag har varit gravid i 2 månader ungefär, och nu är det bara 28 dagar kvar! Helt sjukt. Vi är precis klara med att ha delat av Elise rum till två rum nu. Så jag har just nu färg över hela mig 🙂 Har målat hennes sida av väggen lila. 🙂 resten är vitt. Så de behövdes lite färg där inne. De blev jätte fint! Får se vad hon tycker nu när hon kommer hem från dagis. Nu äntligen så kan jag även börja förbereda lite för bebisen, de blir ju inte samma sak andra gången, har ju redan vagn och allt, det enda som vi gjort är att vi satt upp en krok för vaggan i taket. Så nu kan jag börja göra fint. Men jag vet ju inte vad det bli denna gången, så jag väntar med färger å sådant.

I morse när jag skulle lämna på dagis så möttes jag i dörren av en lapp!! VATTENKOPPOR!! Urs, jag har haft det, men jag hoppas verkligen att Elise får det snabbt nu. Så de hinner försvinna innan bebisen kommer, annars måste hon evakueras från hemmet när liten bebis kommer hem, och det vore pest och pina!! Det är ju ett par veckors insjukningstid på vattenkoppor. och som sagt, det är bara 28 dagar kvar nu. Så skall hon få de nu så hoppas jag att det blir snart! Urs för kliiga prickar. Jag hade tydligen så sjukt mycket när jag hade de som liten.

Nu skall jag duscha, laga middag och åka till kören, måste repa lite extra, skall sjunga som solist på min kompis, dotters dop den 12 feb. Så nu får jag öva 🙂
Bilder på rummen kommer troligtvis i morgon, när jag ställt in lite saker.

Publicerat på januari 31, 2011, i Elise på dagis, graviditet 2, Lisen, Lisen och Fredrik bygger barnrum, nya saker, radhuset, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: