Dörren är på plats.

Igår lämnade Jag och Fredrik vår lilla skatt på dagis och begav oss till Byggmax!
Vi köpte en dörr, med karmar och listpaket och allt därtill, även reglar, osb och gips + 2000skruv.
Igår så sågade vi upp väggen in till Elise rum och satte in dörren. Det blev riktigt bra. Den är nästan helt hundra nu. Skall bara skruva åt den riktigt hårt. I dag så skall vi börja regla, där rummet skall delas av i två. Elise tycker att det är väldigt  spännande. Hon pratar om att bebisen skall bo i den andra dörren 🙂

Idag är hon ledig från Dagis, Jessica skall komma hit och hälsa på. Så går hon på dagis i morgon istället. Så hämtar Farmor henne efter.  För hon skall sova där tills på lördagen. Fredrik skall jobba kvällen på fredag, så de blir egentid för mig. De kan vara skönt ibland. Igår så var Fredriks föräldrar här och åt middag. Supermysigt.
De hade med sig en så härlig inflyttningspresent till oss! Underbara handdukar och tvålar från HIMLA. Tack söta ni! LYX! Elise fick en helt ljuvlig Desigual klänning. Jag skall lägga upp en bild på den vid senare tillfälle. Hon skall ha på sig den på Sofinas dop. Den är så söt!
Jag har så fruktansvärt mycke förvärkar! Ganska mycke på dagarna och hela kvällarna!! Det gör skit ont och magen blir stenhård!!! Skjall det vara så här nu, fram till 28 februari?!?! Det är ju väldigt lång tid för smärta! Urs. Jag hade nästan inga alls med Elise. Inga som gjorde ont iallafall. Nu skall jag in och kolla lite saker på datorn. Hörs!

 

Publicerat på januari 27, 2011, i Lisen, Lisen och Fredrik bygger barnrum, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: