BIO!

Idag så var jag och Elise på Bio. Hon var så exalterad. Hon fick se på trailern innan vi åkte. Och hon hade med sig en liten bild på prinsessan in på bion. Där sprang hon runt  och jämförde med de stora postrarna. Vi köpte popcorn och festis till Elise. Hon satt på en liten röd plastkudde i mitten av salongen, fast längst ut i raden. Där satt hon, i 1 timma och 40 minuter! Så duktig!! Hon var tyst hela filmen och viskade till mig när hon ville ha sin dricka. Hon skrattade när det var roligt i filmen! Och klappade händerna när filmen var slut.

När vi skulle åka där ifrån så blev hon så ledsen. Hon ville så gärna vara kvar. Hon slocknade totalt i bilen. Hon vaknade en liten sund när jag bar i henne hemma. Då var hon så glad och började prata om filmen, men jag gjorde välling till henne. Då somnade hon om. Men jag fick göra välling från dosan från förra vällingpaketet, för när jag skakat vällingen så ser jag att det flyter runt en liten skalbagge i flaskan. URS!!! Tur att jag hade en dos välling kvar från förra paketet. Så jag ringde ner till butiken där vi köpte den i går. Så jag skulle komma ner med paketet i eftermiddag. Fy, hoppas jag får bra ersättning. Tycker att jag kan få lite mer än ett nytt paket välling iaf. Kan ju få ett storpack för 139kr, kan man ju tycka. Får väl se vad de säger.

Snart kommer Fredrik hem, han jobbade bara till 14 idag. Skönt.

Publicerat på januari 23, 2011, i helg, Lisen, Lisen och Elise på vift, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: