Igår och Idag!

Igår hade de planeringsdag på dagis. Så det var stängt.   Jag och Elise åkte till badhuset igen. Hon är helt galen i vattnet. Hon hoppar från kanten med ett stort plask!
Igår fick hon testa att ha simglasögon på sig när hon badade. Det fungerade riktigt bra. Hon blev ännu mer självsäker i vattnet så. Hon såg så söt ut i de små rosa glasögonen. Hon hade till och med på  sig dem när hon satt och åt korv med bröd 🙂

Igår slutade Fredrik tidigt. Så han var hemma lite efter tre. Det var trevligt att han var hemma. Det har varit mycke sena kvällar de senast. Så nu var han till och med hemma och åt middag med mig och Elise. Sen när Elise hade somnat så åt vi hembakta Semlor! De var riktigt gott!!! Men Elise somnade verkligen inte lätt igår. Hon tog av sig alla kläderna hela tiden, och blöjan! Och skrek -NAKE NAKE!! Femte gången så kissade hon i sängen och vi fick sanera och lägga henne i vår säng. Typiskt! Det funkar inte med trosor eller byxor eller någonting! Hon tar av sig allt. Hon är jätte lycklig när hon får vara naken, hon säger att det är mysigt.

Idag är Fredrik ledig. Vi har varit ute och handlat lite mat. På onsdag så åker vi till byggmax och börjar med att köpa dörrfoder och reglar. Så sågar vi ut för dörren och reglar upp väggen. Sen får vi köpa trät och gipsplattorna när vi gjort steg ett. Skall bli spännande att komma igång med allt. Snickarn har väldigt mycket just nu, så vi börjar själva, och så får han ta över om de inte skulle fungera 🙂 Men jag tror att vi fixar detta! Jag och Freddan är ett bra team.

Jag har mycket sammandragningar och set trycker verkligen på nedåt. Nästa besök hos barnmorskan är på Tisdag. Då får vi se vad hon säger. OM bebis har fixerat sig eller inte. De spelar ju ingen roll för mig, med tanke på att jag skall göra kejsarsnitt. Men det kan vara kul att veta. Nu sover lillskruttis. Jag skall greja lite. Hörs!

Publicerat på januari 22, 2011, i BUS!, graviditet 2, helg, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: