Ett konstigt inlägg

Jag lagade så lätt och god soppa idag. Så när jag provsmakade den, tänkte jag att detta måste jag skriva på bloggen. Så det är därför jag börjar med att skriva om det nu. Jag lagade en enkel soppa. Först kokade jag upp vatten med grönsaksbuljong, ca 7st kryddpepparkorn och ett lagerblad. Sedan la jag i skalad, skivad potatis, morötter och en hel, smörbrynd purjolök. När allt kokat sig mjukt, så la jag i en kalkon falukorv som jag skurit i små bitar. Och när det kokat upp så hällde jag i 2,5dl matlagningsgrädde och ca 1 dl crème frech. Lär de bli varm och serverade med nybakat bröd. Det var riktigt populärt hos Elise. Det var riktigt gott.

Men nu till de som hände sedan. Som gjorde att jag tänkte att jag skulle skippa mitt sopp-inlägg. Elise kommer in i köket, väldigt glad och dansar. Naken! Hon ropar -nake, nake och så ser jag att hon tagit av sig blöjan själv. De är något hon gör ofta när han vill byta kissbjöja. Men det var ingen kiss blöja denna gången!! Utan en bajsblöja! Det var bajs på golvet och på henne. Så det var bara att sanera henne i duschen. Skit unge 🙂

Hon blev så himla glad när Fredrik kom hem idag. De busade massor och hon skrattade konstant i 20 minuter. Hon vart helt slut efter de. Väldigt skönt. Så hon somnade som en stock efter vällingen. Det var skönt! Men hon hostar mycket. Så hon har fått sin medicin. Det är bara att hålla tummarna nu att hon sover hela natten.

Publicerat på januari 20, 2011, i BUS!, Lisen, Recept, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: