Bakning

Idag så har jag bakat bröd, mandelmassabullar och så passade jag på att göra 4 stycken semlebullar när jag ändå hade den degen. Det är bra att ha lite glutenfritt i frysen. Skall jag bjuda på semlor, så kan man ju köpa lite färdiga vetebullar, men de går ju inte med glutenfria. Så nu har jag laddat upp 🙂 Jag måste köpa marmelad till mina goda små bröd. Det kommer bli så gott till kvällsmaten i kväll. Med lite stark ost till. (semlorna ser brända ut på bilden, men de är inte så, de är bruna bara)

Fredrik jobbar till 19. Så han är väl hemma till Åtta. Jag skall hämta Elise på dagis klockan fyra. Lillskruttis. Hon hostade så mycket igår, så hon kräktes. Då fick hon sin medicin. Så hon blev helt speedad. Så hon var vaken till halv elva. Och jag måde så dåligt igår. Så det var riktigt jobbigt att springa till hennes rum hela tiden. Och hon ville inte ligga still bredvid mig. Så hon fick lägga sig och skrika en stund i sin säng, och när hon tröttnat där, så hämtade jag in henne igen. Då somnade hon tillslut.

Vi har fått nya högtalare till datorn, de är såå bra. Man får nästan passa sig lite med basen. Men det är väl ingen som jag stör nu på en torsdag klockan halv tre. Värre på kvällarna, men då spelar vi ju ingen hög musik. I morgon bitti så åker mina svärföräldrar till London öven helgen. De är hemma på måndag igen. Jag är lite avundsjuk på att de skall dit. Hade absolut inte orkat de själv just nu, men jag skulle vilja handla lite på ´tex GAP. Älskar deras kläder. H&M priser. med tuffa kläder som inte finns här i sverige, så alla har inte dem. Men jag skickade med ett litet önskemål om en liten dräkt, som passar till både tjej och kille. Hade vi vetat nu vad det skulle bli, då hade jag verkligen velat handla massor där! De har små Piké bodys, så himla snygga!! Jag tror mer och mer att det är en kille nu. 🙂 Men vi får väl se, Vad tror ni?!

I morgon så är dagis stängt. Så jag och Elise får hitta på något roligt. Kanske åka till badhuset igen, de var ju så mysigt. Jag får ringa och kolla med Biggan om hon och Sofina vill följa med och bada. Ne, nu saknar jag min lilla tjej, jag åker och hämtar henne tidigare. 🙂 Hörs ikväll när hon somnat.

 

Publicerat på januari 20, 2011, i graviditet 2, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: