40 dagar kvar

Det har varit en natt med väldigt mycket sammandragningar. Det började i går kväll. Och höll på hela natten. Magen blev stenhård och det trycker på som fasiken. Nu börjar man verkligen känna att det drar ihop sig. mindre än sex veckor kvar nu. 40 dagar mer exakt! Graviditeten har känts väldigt kort, men jag tror att de sega börjar nu. Halsbrännan är väldigt påtaglig och bäckenet gör såå ont.

Igår var jag och Elise på Gustavsbergsbadet. Det var så mysigt! Elise är så duktig att simma med sina armpuffar. Hon har inget problem med att kasta sig i från kanten och få vatten i hela ansiktet, hon bara skrattar och vill hoppa igen. Det var skönt att bada i mellanbasängen. Den är 36grader varm. Men efter 20 minuter så skulle de ha simskola där inne, så vi fick gå ut till den lite kallare delen. Elise fick fika lite först, så att det inte skulle bli så påtagligt att det var kallare. Så vi badade i säkert 30 minuter till efter de. Sen var hon helt slut! Hon somnade när vi kom hem och sov i över 3 timmar.

Sen så åkte vi till Fredriks föräldrar och åt god mat. Jätte mysigt. När vi kom hem sen, så slocknade Elise snabbt och sov ända tills klockan 07:25. Då fick hon lägga sig mellan oss och sova till 08:00 då det var dax att åka till dagis. Nu skall jag klippa Fredrik. Han väntar. Sen skall han åka och jobba. Så jag och Elise skall ha en myskväll. Hon får gå kort på dagis idag. Till halv två. Hej Hopp!

Publicerat på januari 19, 2011, i Elise på dagis, graviditet 2, Lisen, Lisen och Elise på vift, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: