Allt är under kontroll.

Idag så har jag varit hos BM och lyssnat på hjärtat, på lille bebisen. Allt lät bra.
Elise har haft Molly här idag efter dagis. De leker nog bäst på dagis, mer saker som inte är deras personliga, och utan oss vuxna. Elise är så förtjust i Mollys mamma. Så det blir lätt bråk mellan Elise och Molly, om vem som skall få krama, eller busa med henne. Det är inte lätt att vara populär 🙂 Elise och jag badade nu på kkvällen, sen så fick hon välling och somnade helt själv i sin säng i kväll igen. Natten till idag gick jätte bra med! Hela natten sov hon i sin säng. Hoppas bara att den otäcka hostan försvinner snar. Det är jobbigt för henne med all hosta på natten. Freddan jobbar stängning ikväll- Det är så  tomt här hemma när Elise gått och lagt sig.

Jag träffade vår granne idag. Super trevlig. Roligt att man fått bra grannar! Och de har barn med. En son på 10 och en dotter på 12, tror jag att de va? Skönt att höra att det rör sig lite i huset, så slipper man vara så nojjig att man själv skall störa. De hade inte störts något alls under vår hektiska renoveringsvecka. 24/7 🙂 Nu skall jag se lite på tv. Sov gott!

Publicerat på januari 13, 2011, i Elise på dagis, graviditet 2, Lisen, radhuset, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: