Nu har vi flyttat!

I morse vaknade vi vid niotiden. Skönt att få sova ut lite inför stora flyttdagen. Elise skulle med Farmor till hennes mamma och hälsa på. Fredrik och jag skulle först till MVC, för en liten koll, sedan hämta flyttbilen. När barnmorskan skulle mäta magen, så märkte hon att den inte växt något sedan förra gången, så enligt rutin skall jag få gå på ett tillväxt UL. Det kommer att bli inom en vecka. Då mäter de hur stor bebisen är och vad den väger. Även hur mycket fstervatten som finns runt.

Efter besöket så åkte vi till Statoil och hämtade lastbilen. Sedan begav vi oss till Fredriks föräldrar och Freddan och hans pappa lyfte in första lasset. Dvs ca 40 flyttkartongr :S Jag stannade hemma och packade ihop våra sista saker, som vi använt när vi bodde i hästhagen. Sen så åkte jag till nya huset. Fredrik och Christer åkte iväg igen och hämtade nästa lass. En väldigt massa mer saker. Vad har vi fått all ifrån?! Tycker att vi slängt sååå mycket!

Jag böjade med att fixa i ordning <elise rum, Så när hon kom hit blev hon helt i extas ) Hon älskar sitt nya rum. Hon tyckte nog att det var roligt att få se alla sina saker igen. Det var ju ett tag sedan nu.  Vi har kommit i ordning helt okej. I morgon så är fredrik ledig och Elise skall gå på dagis. Så då skall vi fixa till de här hemma. Robert, Birgitta och Sofina kommer hit i morgon kväll med. Mysigt. Nu så ligger  Elise och sover i SIN EGEN säng i sitt fina rum. Hoppas hon vill sova där hela natten. Nu sitter Fredrik och tjatar på mig att jag skall sluta skriva. Han klagar på att hans soffsida är för kort. Nya soffan är nice. Nu skall vi se på film. Bilder kommer senare i veckan. Då blir de jämförelse med de förra boende. Puss och kram Tavelram! haha, det var Fredrik som sa att det var bästa sätter att avsluta på.

Publicerat på januari 11, 2011, i graviditet 2, Lisen, radhuset, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: