Nu har vi landat i Hästhagen

Nu har vi flyttat in hos Fredriks föräldrar. Vi har det riktigt mysigt i vårt rum. Det är ju möblerat med våra möbler. och källaren är full med flyttkartonger. Det känns väldigt lyxigt att någon lagar mat varje dag 🙂 I kväll blev det rotfrukter och fläskfilé med persilja och svamp. Jätte gott. Elise gillar verkligen att vara här. Hon vill inte gå och lägga sig. Och så finns de så mycket gott att äta här. Massa frukt och snacks till henne, så hon vill ju äta hela tiden 😛 Och tyvärr så finns de massa vuxen snacks med 😉 Choklad och grejer, så jag försöker att hålla mig till frukten, men de går inte hela tiden.  Barnmorskan sa att jag skulle ta de lite lugnt med viktuppgången. för de har blivit ett par kilo.

Idag hittade jag en skiva som jag vill ta med mig till BB när Bebisen skall plockas ut. Stephen Simmonds skiva Anomie. Den är jätte bra!
Den är lugn och fin. Jag hade utvecklings samtal på Elise dagis igår. Hon fick så  mycket beröm. De tycker att hon är så duktig och framåt. Hon utvecklas för varje dag som går. Nu har hon fått flytta ner från småbarnsbordet till de större barnen. Det är roligt att de ger henne lite utmaning. Hon är ju ändå en av de som kommit in sist.

Idag så fick jag en present av min kära svärmor. Hon hade köpt en lotion som jag så gärna vill ha. För de spänner så himla mycket i huden på magen. Bebisen är galen nu och sparkar så att de känns som att jag skall få blåmärken. Det var Biotherm, Baume Corps- oil therapy. Jag har verkligen önskat mig den. Den är lite i lyxigaste laget för min ekonomi. Men de är väldigt skönt att kunna smörja magen när de spänner så! Jag får väl se hur de blir med bristningar denna gången. Förra gången fick jag nästan inga. Se om de blir samma. Eller så blir jag helt flammig.

Nu så skall jag engagera mig i Elise. Så hon lugnar ner sig innan hon skall sova. Hemma är det nattning klockan 19 och sover till 08. men här så får de bli lite senare, Hon får mer stimulans här så hon vill inte sova, så jag tänkte gå ner och lägga mig och titta på någon dålig film. Så får hon ligga och mysa i sängen. Hej hopp!  I morgon är det Julfest med jobbet! Tur att min svärmor har så snygga kläder, för allt mitt (läs de lilla jag äger) är nerpackat någonstans bland alla kartonger.

Publicerat på december 16, 2010, i Elise på dagis, graviditet 2, Lisen, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: