Visning, Kör och Fotboll.

I morse ville Elise gå upp tidigt. Redan vid 6:30 Då var jag trött. Fredrik var ännu tröttare. Så jag och Elise gick upp och tittade på Pippi Långstrump. Efter en timma fick vi väcka Freddan för jag var tvungen att få i min frukost och göra mig lite fin inför uppträdandet i kyrkan. Elise Fredrik och Fredriks farmor var och lyssnade. Elise var jätte duktig. Hon dansade och applåderade när vi sjung. Sötis! Idag är det änglardagen.

Sen bar de hem till Hästhagen igen. Fredriks Mamma stod och stekte pannkakor. Jättegoda! Med Mormor Ruths hemgjorda äppelmos. Sen fick jag sova en stund. Hade sån huvudvärk. Vaknade igen vid halv fyra, trodde att jag skulle dö! min tand värkte så fruktansvärt. Det gjorde ont i hela kindbenet och upp vid ögat till och med. Måste ringa i morgon igen, för de hjälper inte med mina tabletter.

Sen så åkte vi till Matchen. DIF-AIK Och det var en rolig match. DIF vann med 2-1 🙂
Sen bar den hem till hästhagen igen, så åt vi persiljejärpar. Det var jättegott! Elise åt 2 stycken stora, han satt bara och sa ”mmmm” Roligt när hon äter de som vi gör.

Visningen gick väl sådär, det var bara 4 stycken där. Men de är väl lite färre när det är acceptpris. Men detär visning i morgon med. Sen får vi hålla tummarna. Skulle vara så skönt att få de klart nu.

I morgon skall jag vabba. För Elise har fått ögoninflammation. I morse när hon vaknade så kunde hon knappt öppna ögat. Stackars liten. Det är bara att skölja ofta med ljummet vatten. De tycker hon inte om. Hon kliar mycket i ögat. Hoppas att det går över snabbt. Nu skall jag snart få sova. Har ont i huvudet och i tanden. Inte roligt alls.

Nu är det v19! mer om det i morgon. Då kommer det en ny bild med! Godnatt!

Publicerat på oktober 3, 2010, i graviditet 2, helg, Lisen, trollungen, utflykt. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: