Ekologisk Svamp och fortsatt feber.

Elise har haft feber idag med. Hon har varit väldigt ledsen idag. Lisa och hennes kille har varit här och fikat. De hade hunden med sig. Elise blev jätteglad!! Hon äter inte så bra nu när hon är sjuk. Hon åt några köttbullar och en glass. Sen så får vi ge henne välling. Vi åt jättegod middag. Rösjöstek med potatis och lite Ekologiska grönsaker från Gottland. Lök, spetspaprika och trumpetsvamp. Den var jätte god!!! Såg ut som trattkantarell fast starkt orange. Jag har köpt hem glutenfria glassrån med 🙂 så ikväll när Elise somnat så blir de glass! Sen i veckan så är det strängt förbud på allt onyttigt!! Bara på helgen!! Så vi får passa på att ta varsin glass ikväll. Det skulle vara så roligt att träna i veckan. Testa på core en gång och se om de gör ont. Får se hur jag gör, för som det är nu då känner jag hur bäckenuppluckningen är på ingång. Det gör ont! Nu ska vi lägga Elise. Håll tummarna att de funkar.

Publicerat på september 26, 2010, i graviditet 2, helg, trollungen. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Grattis till tävlingen i min foto-tävling. Din bild kommer strax att vara länkad till din blogg i min meny, på så sätt kanske de kommer in lite nyfikna o säger hej 🙂

    grattis igen, o var gärna med i nästa tävling som har startat 🙂 kram

  2. Inte core… För mycket magträning med tanke på att du kommit en bit i graviditeten nu. Några ryggövningar för att behålla styrkan nu när det blir tyngre är bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: