Idag gäller det!

Idag hoppas jag att alla går och röstar! Det är inte alla som har sådan fin politik som vi i Sverige. Vi får vara med och bestämma! Så jag hoppas att alla tar sitt ansvar och faktiskt går och röstar. Jag hoppas på att vakna i morgon och att inget skall vara förändrat.

Igår var vi på Fest hos Jessica och Fabian. Jätte trevligt. Elise var med jätte länge och sen när hon blev trött så somnade hon i sin vagn inne i deras sovrum, det var jätte skönt. Trodde inte att hon skulle kunna slappna av när hon visste att alla var utanför. Men med baby-vakten på och lite välling och snutten så sov hon gott och vi kunde iaf stanna till 00. Jag trodde ju att vi skulle behöva åka hem klockan halv nio när hon blev kinkig.

Äntligen finns Mörkvitt på Spotify! Besök dem på http://www.mörkvitt.se Det är min lillebrors band. Elise älskar att lyssna på deras musik, den är rolig.

Om ett par timmar så skall vi gå ner till kyrkanshus och rösta. Sen så skall vi på Valvaka hemma hos Fredriks föräldrar. Men nu skall jag ta ett varmt bad. För jag måste bli frisk tills i morgon. Då börjar jobbet igen!

Elise hade sin folkdräkt på sig dagen till ära.

Publicerat på september 19, 2010, i helg, trollungen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: