Vill hoppa över denna dagen!

Jag vaknade utan röst. Har så fruktansvärt ont i halsen och i kroppen. Är jätte förkyld och mitt huvud känns som att det skall sprängas.
Bäst skulle nog vara att gå i ide, och vakna i morgon istället. Och i morgon så måste jag vara frisk! För att F svåger fyller år, så vi skall på kalas hela familjen. Sen på Söndag är det ju VAL! Då skall vi ha val-vaka hemma hos F föräldrar. Jag och F har följt alla parti utfrågningar och alla dueller. Vi viste redan innan vilka vi skulle rösta på, men det är roligt att följa.
Jag har eventuellt redan ändrat mig lite om vagnen, för det kanske bli en med fasta hjul istället, tex Brio, Happy.
Det är så synd att vi inte bara kan använda vår fantastiska Brio, Sing. Men de går ju inte. Var skall Elise ta vägen då? Det går ju inte ens att ha ståbräda på. En sak som är roligt är att, när jag var höggravid med Elise, så vann jag en Brio Joy. Helt ny och superfin. Men då hade vi ju redan köpt våran sing. Så vi sålde den andra. Btw så vann jag pga att jag hade störst gravidmage på en Bilträff på Volvo 🙂 Det är otippat!

Hoppas att vi får skriva kontraktet på vår lägenhet idag. Orkar inte vänta tills efter helgen, eller änu värre, att ha en till visning.
Vi får se var de säger efter klockan 10.00 idag. Då skulle de ha bestämmt sig. HÅLL TUMMARNA!
Jag har fått ett tips om en jättebra sida med mammakläder som jag skall beställa ett par byxor ifrån. Det skall bli så roligt. Nu har jag bara ett par som jag tycker är sköna. (som man kan visa sig ute med, annars har jag massa mamma-mjukisar hemma) De byxorna som jag köpte tidigt i förra graviditeten, tror jag faktiskt inte ens att jag kommer att kunna ha i stutet denna gången. De är i st 42-44, och nu är mina byxor i st 38, och de sitter löst. Men de nya blir nog i st 40, så jag kan ha den hela graviditeten. Skönt när de inte sitter åt. Då får jag panik, så är de Baggy modell med. SKÖNT! och SUPER SNYGGT! Nu måste jag gå in och kolla på lite Teletubies med Elise.

Publicerat på september 17, 2010, i graviditet 2, nya saker, trollungen. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Brio Happy verkar super. Jag stod emellan den och Sing när vi valde. Blir nog en Happy för oss när nästa är på gång:)

    • Ja, jag är mer åt brio än teutonia. Brio är alltid brio. Känns som att man kan lite på den. Idag när Fredrik var på Skansen så vägrade Elise åka vagn över huvudtaget. Så syskon vagn känns verkligen inte aktuellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: