Natten var lång och smärtsam.

I natt har jag haft ont igen.  F fick ta Elise hela natten, för hon hostade jättemycket, så han fick ge henne Bricanyl.
Igår fick jag hem kallelse till de syora ultraljudet. 6 oktober klockan 15,00 SPÄNNANDE! Förra gången så ville vi mer än gärna veta vad det var för kön på bebisen, men denna gången vill vi inte det! Vad tycker ni? Tog ni reda på? Plus/minus?
Elise är grinig idag.  Hon är så trött, men vill inte vila. Nu har hon precis druckit välling, men så fort den är slut så är det skrik igen.
Jag är medveten om att jag missade veckans magbild i måndags. Jag får slänga upp en sen ikväll. Idag när F kommer hem så skall vi på fika hem till några av hans släktingar och berätta nyheten för dem. De sa till oss sist vi sågs att en så stor önskan, menas de är friska och krya, är att Elise skall få ett syskon. Då var jag redan gravid, men de var så himla tidigt (v, 6 tror jag) så vi ville vänta med att berätta. Men nu är jag ju i vecka 16,
så det är allt på tiden. Nu tänkte jag ta och koka massa massa risgrynsgröt, blev så himla sugen på det. Så det blir en stor kastrull, så att det räcker till kvällsmat och till 1 rispudding. Härligt. Jag vill så gärna köpa ett par nya mamma jeans. Men jag vill inte ha så tajta, utan ett par baggy nästan. Någon som vet var de finns? Jag tänker nog beställa en ”One Piece” dräkt med, att ha hemma och i fjällen och så nu när det blir kyligare 🙂 men den som jag vill ha, verkar slut på lager? De är ju inte helt gratis heller. Men lillebrorsan gav mig en rabattlapp på 300kr på onepiece.se Nu blir det GRÖT! Sen finkläder på! Kram på er!

Publicerat på september 15, 2010, i graviditet 2, nya saker, trollungen. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Jag vet vart dom har super fina baggy jeans 🙂 call me and i tell u 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: