Universeum och riktig kebab!

Vi fick ett ryck och åkte på en spontanresa till Göteborg. Vi ville slippa vara hemma och städa mellan visningarna. Idag var vi på Universeum. Elise tyckte att det var jätte häftigt! Alla fiskar och fåglar och apor. Kul att hon gillade det! Nu sitter jag och väntar på Jungfruplatsen. Viskall äta riktig kebab! De var inte hur man gör kebab i Stockholm.

Publicerat på september 13, 2010, i trollungen, utflykt. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Som Stockholmsbo blir jag självklart nyfiken på hur en riktig kebab ser ut?! Visa gärna!

    • Förlåt! Jag skulle fota den! Men jag var så hungrig, så jag glömde bort att foto. Men tänk dig massa sallad i botten, pommes på och köttet är annorlunda. I Sthlm
      Är det som köttmassa som är pressad som de skär i tunna skivor. I Göteborg så lägger de massa massa kött på varandra som bildar den stora köttsaken som de skär av. Lite som Döner kebab om du ätit de? Sen så i Sthlm så får man tomatsås till och vitlök. Men här har vi en kebabsås som är helt annorlunda. Sjukt god!! Och så får man nyvalt bröd till. Och feffaroni till såklart 🙂 en rekomendation är att om du har vägarna förbi Göteborg, så testa kebab!

  2. Jag måste bara poängtera att man inte har käkat kebab förrän man käkat en på ronnebykebaben. Helt klart den bästa kebab jag smalt och i egenskap av att vara fet musiker så har jag testat en del, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: